Service Scrubber

Service Scrubber 1.1.5

Pas je voorzieningenmenu aan

VOOR

  • Controle over voorzieningenlijst

TEGEN

  • Veel onklikbare voorzieningen
  • Weinig tot geen uitleg

Niet bijzonder
5

Met het gratis Service Scrubber verwijder je snelkoppelingen naar applicaties uit het voorzieningenmenu. Zo stem je die onnodig lange lijst af op je eigen behoeften.

De zogenaamde voorzieningen zijn enigszins weinig gebruikte hulpmiddelen op de Mac. Misschien ken je ze zelfs niet, of ben je ze alleen per ongeluk tegengekomen. Als je bijvoorbeeld dit stukje tekst selecteert, vindt je ze in de menubalk. Je klikt dan linksboven op de naam van de webbrowser en vervolgens op Voorzieningen. Deze lijst staat mogelijk vol met zaken die je niet nodig hebt; hier komt Service Scrubber van pas.

In het karige menu deselecteer je de applicaties die je niet in de voorzieningen van je programma's wil hebben. Dit helpt zeker om je lijst wat korter te maken. Ook verander je met Service Scrubber de sneltoetscombinaties van koppelingen. Het moet echter gezegd dat veel van de voorzieningen grijs verschijnen en dus onklikbaar zijn (zie screenshots). Mogelijk ligt dit aan onze systeeminstellingen. Wij hoopten dan dat Service Scrubber ons tenminste zou vertellen wat of waarom, maar we moesten hulpeloos afdruipen.

Met Service Scrubber vogel je aan de lijst van voorzieningen die je voor iedere applicatie in de menubalk vindt. Het programma voelt echter gedateerd aan en bleek niet behulpzaam te zijn. Als je gewoon "voorzieningen" intikt in Spotlight (rechstboven in de menubalk), pas je de voorzieningenlijst op een minstens even effectieve manier aan.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
Service Scrubber

Download

Service Scrubber 1.1.5

Beoordelingen about Service Scrubber